Görüş Bildir

Fisun Yurdusever kanser savaşını kaybetti!

Fisun Yurdusever. 21 yaşındaydı ve kemik kanseri hastasıydı. Üstelik twitter hesabından "Hastalığıyla konuşup dalga geçmesiyle" ilgili yazmış olduğu mesajlarla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 21 yaşındaki "kırmızı rujlu kız" lakaplı Fisun Yurdusever için kampanya da başlatılmıştı. Ancak genç kız bu kanser savaşını kaybetti ve yaşama gözlerini yumdu.

Fisun Yurdusever kanser savaşını kaybetti!

AA'nın haberine göre; Sosyal medyada "hastalığıyla konuşarak ve dalga geçerek" attığı mesajlarla dikkati çekmesinin ardından kendisi için kampanya başlatılan 21 yaşındaki kanser hastası Fisun Yurdusever, yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, bir süredir Bursa Acıbadem Hastanesi'nde kemik kanseri tedavisi gören Yurdusever, sevk edildiği Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Geçtiğimiz yıl mide kanserine yakalanan ve organı alındıktan sonra kanserli hücreler kemiklerine de sıçrayan Yurdusever için sevenlerince twitterda adeta yas ilan edildi ve "Kırmızı rujlu kız, mekanın cennet olsun" diye başsağlığı mesajları yayımlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi