Gençlerle buluştu!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle ilçedeki gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle buluştu!

Bağlar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen buluşmada Başkan Beyoğlu, gençlerin yoğun ilgisi ve coşkusu ile karşılandı. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralının uygulandığı buluşmada gençler, Beyoğlu lehine sloganlar attı.

GENÇLERE HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Ak Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Masum Melikoğlu ve Bağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Erekli'nin de  katıldığı buluşmada gençlere hitap ederek onlara verdikleri önemi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençliğe yönelik olarak sağlanan destek ve yatırımları dile getiren

Beyoğlu,"Dünya mazlumlarının umudu olan ve sizlere çok değer veren Cumhurbaşkanımız var. Biz de onun izinde yürüyoruz " dedi.

Renkli geçen buluşmada Başkan Beyoğlu, gençlere çeşitli hediyeler takdim etti, belediyenin imkanlarının her zaman hizmetlerinde olacağını ifade etti.

GENÇLERLE VOLEYBOL OYNADI

Başkan Beyoğlu, Gençlik Haftası nedeniyle Bağlar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliklere de katıldı.

Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte katıldığı etkinlikte karşılıklı voleybol oynadı. Beyoğlu, müsabakanın ardında Bağlar Belediyesporlu sporculara spor malzemeleri hediye etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz