Giyim yardımı

Umut Kervanı Ramazan Bayramı öncesi yüzlerce çocuğa giyim yardımında bulundu

Giyim yardımı

Umut Kervanı Diyarbakır, Ramazan Bayramı öncesinde mağdur ve depremzede çocukları giydirerek mutluluklarına ortak oldu.

Mağdur, muhtaç ve İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Umut Kervanı Diyarbakır, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber birçok alanda çalışmalarına hız verdi.

Çocuk giyindirme programı kapsamında Diyarbakır şehir merkezinde bulunan bir AVM'ye getirilen çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi.

Umut Kervanı Diyarbakır yetkilileri tarafından organize edilen programda yüzlerce çocuk gönüllerince kıyafet ve ayakkabı aldı.

"Bu bayramda hedefimiz yüzlerce çocukları sevindirmektir"

Umut Kervanı Diyarbakır Başkan Yardımcısı Abdürrahim Karadeniz

Düzenledikleri projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdürrahim Karadeniz, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak Ramazan ayında başlattığımız mağdur ve depremzede ailelere yönelik gıda yardımı, beyaz ve kırmızı et Ramazan ayının ilk günlerinde dağıttık. Şimdi ise Ramazan'ın son 10'cü gününde de bu ailelerimizin çocuklarına giyindirme programımız var. Giyindirme programımız son Ramazan'ın son 10'cü gününde devam edecektir. Bu bayramda hedefimiz yüzlerce çocukları sevindirmektir. Hayırseverlerin yardım ettiği müddetçe bizde bu çocukların sayılarını artıracağız. Bu konuda bize yardım eden bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu Ramazan Bayramı'nda minik çocuklarımızı sevindirdikleri gibi Allah-u Teala'da kıyamet gününde onları sevindirsin." şeklinde konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz