Halit Ergenç'ten Armağan Çağlayan'a yanıt!

“Muhteşem Yüzyıl”ın Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, geçtiğimiz gün eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali’yle Rumelihisarı’nda kahvaltı yaparken görüntülendi. Ünlü oyuncu, mekân çıkışı soruları yanıtladı.

Halit Ergenç'ten Armağan Çağlayan'a yanıt!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sert çıkışıyla başlayan “Muhteşem Yüzyıl” tartışmaları hakkında yorum yapmak istemeyen Halit Ergenç, “Bununla ilgili hiçbir şey söylemem, kimse kusura bakmasın” dedi.

Ergenç, “Bir Zamanlar Osmanlı” dizisinin yayından kaldırılması hakkında ise sessiz kalmadı, “Ben hiçbir dizinin yayından kaldırılmasını istemem, sonuçta bu bir iş ve bundan ekmek yiyen bir sürü insan var” dedi.

Halit Ergenç, Armağan Çağlayan’ın Twitter’daki “Bergüzar Korel’e oyuncu diyenin kalbini kırarım” mesajına da yanıt verdi: “İnsanlar bazen ne zaman, nerede, ne söyleyeceğini şaşırıyor. Bu hepimizin başına gelebilir. Eminim Armağan da bu açıklaması nedeniyle pişman olmuştur. O konumda, o pozisyonda olan bir insanın bu şekilde konuşması hiç yakışık almamış.”

Bergüzar Korel ise “Benim haberim yoktu, Kenan sette anlattı. O gerekeni söylemiş zaten, ben başka bir şey söylemeyeceğim” diye konuştu.

Kaynak: Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz