Hayat boyu eğitim

Sur'da "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında sergi açıldı

Hayat boyu eğitim

Sur ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin yaptığı ürünler sergilendi.

İskender Paşa Konağı'nda gerçekleşen sergiye katılan Sur Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner, yaptığı konuşmada, serginin güzel olduğunu söyledi.

Etkinlik ortamının sıcak ve renkli olduğunu aktaran Güner, "Heyecanınızı paylaşmak için buraya geldim. Sizlerle beraber hoşça vakit geçireceğiz. Buradaki çalışmalar inşallah daha güzel çalışmaların örneği olur. Serginin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

HAYAT BOYU EĞİTİM

Sur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysi Sağlıkyüz ise yıl boyunca kurslarında eğitmen ve kursiyerlerle yaptıkları çalışmaları sergilediklerini bildirdi.

Yaptıkları çalışmaları sergiyle vatandaşlarla paylaştıklarını aktaran Sağlıkyüz, "Kurslarımızda eğitim, sosyal ve kültürel anlamda faaliyetler yürütüyoruz. Sergide resim, tel kırma, filmografi, çinicilik ve birçok konuda çalışmaları tanıtma fırsatı bulduk." ifadelerini kullandı.

Sergi açılışının ardından Güner ve vatandaşlar sergiyi gezdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz