Görüş Bildir

Helal olsun! Böyle Başkan zor bulunur

Adıyaman’da yaşanan ilginç olay “Böyle başkan kaldı mı ya” yorumları yaptırdı. Adıyaman Belediye Başkanının teftiş için kullandığı yöntem hayli dikkat çekti. Sosyal medya sallandı, yorumlar peş peşe geldi. İşte “Sizin de okuduğunuzda helal olsun böyle Başkana” diyeceğiniz haberin ayrıntıları…

Helal olsun! Böyle Başkan zor bulunur

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, şehir merkezinin ana arterlerinde bisikletle dolaşırken objektiflere yakalandı. Ama öyle gazetelerin falan değil, amatör bir objektife takıldı.

Gizlice çekilen fotoğraflarda Belediye Başkanı Kutlu'nun otobüs durağına park eden bir aracın sileceklerini uyarmak için kaldırdığı gözükmekte.

HELAL OLSUN BAŞKAN!

Kutlu, daha önce de toplu taşımada yaşanan aksaklıkları görmek için otobüs şoförlüğü yapmış, şehirde bir kaç kez servise çıkmıştı.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, dün Adıyaman sokaklarını bisikletiyle dolaştı. Sıradışı siyasetçi Kutlu'nun bu halini gören bir vatandaş ise bunu dev sosyal medya platformu Facebook'tan paylaştı.

Fotoğraflarda kaldırımı işgal eden araçların sileceklerini kaldırdığı görülen F. Hüsrev Kutlu'nun bu hareketi Adıyaman halkından takdir topladı. Fotoğrafı paylaşan kullanıcı resmi gizlice çektiği notunu paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi