Hülya Avşar: Entelektüel değilim ben

Şu sıralar TV8'de kendi adında program yapan ve güzelliğiyle adeta ışıl ışıl parlayan ve kıskandıran Hülya Avşar yine magazin gündemindeki yerini aldı. Ancak Avşar kızı bu kez sanatsal bir iş için gündemde. Geçtiğimiz günlerde üç tablo alan Hülya Avşar “Entelektüel değilim” diye konuştu.

Hülya Avşar: Entelektüel değilim ben

 RECEP KAYA

>Yılların dokunamadığı güzellik Hülya Avşar. Avşar kızı şu sıralar TV8’de kendi adında bir program yapıyor. Siyah giymenin zorunlu olduğu Hülya Avşar programını sunan Avşar kızı geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndan Oya özer’in sergisinden tam üç tablo satın aldı.

>Eski eşi Kaya Çilingiroğlu gibi entelektüel olmadığını ve müzayedeleri yakından takip ettiğini anlatan güzel bayan Avşar, “Hava olsun diye alıyorum, kolumu kaldırmak varken gizli müzayedede almak bana göre işler değil” şeklinde konuştu.

>Hülya Hanım, “Zamanında Kaya’yla birlikte İbrahim Çallı, Burhan Uygur ve Fikret Mualla satın almışlık ama onlar hala Kaya’da. Kaya daha bilgili ve kıymet bilen biri. Ben kızım Zehra ve eski eşim Kaya kadar entelektüel biri değilim” şeklinde konuştu.

>"Tablo ve ressamlar konusunda Kaya ve Zehra kadar entelektüel değilim" diyen Avşar "Kaya'yla zamanında İbrahim Çallı, Burhan Uygur ve Fikret Mualla satın almıştık ama onlar Kaya'da duruyor. Kaya daha bilgili ve kıymet bilen bir insan. Ben, onlar kadar entelektüel değilim, dekorasyon kısmındayım" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz