Hülya Avşar yine iddialı

O hem sunucu, hem iş kadını, hem reklam yıldızı, hem oyuncu ve hem de usta bir tenisçi. Yani ne ararsanız o özelliklerin hepsi var onda. Üstelik güzellik kraliçemiz. Yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar’dan bahsediyoruz tabii ki de. Hülya Avşar bu sene yine Hülya Cup tenis turnuvasının açılışına katılarak bir konuşma yaptı.

Hülya Avşar yine iddialı

EMRE ATEŞ

>Yılların eskitemediği güzellik kraliçesi Hülya Avşar, o ekrana çıktığında herkes ağzı açık izliyordur eminim. Çünkü öylesine saf güzellik ve yaşına rağmen güzelliğiyle yaşını kapatması. Üstüne üstlük başarılı olması ki her alanda böyle. Hem iş kadını hem reklam yıldızı, hem tenisçi, hem sunucu.

>İşte öve öve bitiremediğimiz Hülya Avşar Radikal'in haberine göre; her sene olduğu gibi bu sene de kendi adında düzenlenen tenis turnuvasına katılarak bir konuşma yaptı.

>Esprili konuşmasıyla gülüşmelere sebebiyet veren Avşar kızı Allah’a şükürlerini belirterek, nice 15 yıllara diye başladı konuşmasına. Hülya Avşar her sene Hülya Cup sonrası birçok ismin tenise başladığını belirterek “Turnuvayla birlikte tenise merak da artıyor beni en çok mutlu eden de bu oluyor” ifadelerini kullandı.

>Tenisle ilgilenen diğer ünlü isimlere de laf sokmadan edemedi Avşar kızı. Usta tenisçi Hülya Avşar “Murat Boz, Mustafa Sandal, Şahan Gökbakar, Çağla Şıkel, Hakan Ural, Harun Tan vs.” hiç kimse benim kadar iyi oynayamaz ama idare ediyorlar işte” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz