İBB’den büyük fırsat! Tatil yapar gibi çalışacaksınız

İBB BELTUR’a tam 383 personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personeller belli şartlar aranıyor. Peki bu şartlar neler? Kimler BELTUR istihdamı için başvuruda bulunabilir? İşte tüm cevaplar…

İBB’den büyük fırsat! Tatil yapar gibi çalışacaksınız

İstanbul Büyükşehir belediyesi bünyesinde bulunan BELTUR için 383 personel istihdam edileceği duyurusu yapıldı. Başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı konusunda işçiler araştırmalarını sürdürüyor. Gerekli şartları taşıyan kişiler 30 Nisan’a kadar başvuruda bulunabilecek. Başvuru için gerekli belgelerin tamamlanması gerekiyor. Peki BELTUR başvurusu için gerekli belgeler neler?

383 Personel Alınacak Olan BELTUR’a Başvurmak İçin Ne Yapılması Gerekiyor?

BELTUR İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir parçası olarak geçici istihdam için 383 personel alımı duyurdu. Başvuru şartları arasında yüksek insan ilişkileri, yiyecek içecek sektöründe deneyim kişisel bakıma önem verme ve ekip çalışmasına yatkınlık bulunuyor. Adaylar sadece özgeçmişleriyle başvuru yapabilecekler. Başvurular 30 Nisan 2024’e kadar kariyer.ibb.istanbul adresinden gerçekleştirilecek.

Alım gücünün zorlaştığı son dönemlerde hemen herkes bir iş arayışında. İstanbul Büyükşehir belediyesi bu ihtiyaca yönelik vatandaşın yüzünü güldürecek bir ilanla geldi. İBB bünyesinde bulunan BELTUR için 383 personeli alımı yapılacak. Başvuru için gerekli şartlar ve kılavuz yayımlandı.

Başvuru şartlarını taşıyan kişiler başvuru için 30 Nisan’ı kaçırmaması gerekiyor. kariyer.ibb.istanbul adresinden yapılacak başvurular için gerekli kılavuz için de bir link bırakılmış durumda. Kılavuzu da belirtilen linkteki başvurular kısmından görmeniz mümkün.

Kaynak: Diyarbakır Söz