İmparator Tatlıses: "Gayet iyiyim"

Amerika’da riskli bir ameliyat gerçekleştiren ve sonucunu tüm Türkiye’nin endişe içerisinde beklediği İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses’ten iyi haber sonunda kendisinden geldi.

İmparator Tatlıses:

 Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve neredeyse her kesimin sevdiği İmparator, geçirmiş olduğu tehlikeli ameliyatın akabinde, her ünlünün yaptığı gibi kendisi de Instagram hesabından ilk açıklamayı yaptı. “Değerli Sevenlerim” diye başladığı açıklamasında İbrahim Tatlıses Fransa’da yaşanan uçak kazasına da değindi ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilediğini iletti.

>İMPARATOR NE DEDİ

>Tüm Türkiye’nin uğradığı silahlı saldırı sonucu durumu kötüye giden İmparator’a ağladığı ve durumunu endişeyle beklediği şu günlerde Tatlıses’ten müjdeli haber geldi. Hem de kendisinden.

>İmparator neredeyse bütün ünlülerin kullandığı dev sosyal medya aracı Instagram’dan bir açıklama yayınladı. Bakın İmparator ne demiş;

>“Değerli sevenlerim, bildiğiniz gibi büyük bir ameliyat geçirdim ve siz sevenlerimin duasıyla başarılı bir şekilde atlattım. Sağlığım yerindedir” mesajını paylaşınca tüm hayranları ve sevenlerinin rahat bir nefes almasına neden oldu.

>İmparator ayrıca Fransa'da yaşanan uçak kazası nedeniyle hayatını kaybedenler için de Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler