Görüş Bildir

İngiltere'de yaşayan kişi Batman'da "şifa" buldu

İngiltere'de yaşayan ve burnundaki et nedeniyle solunum sıkıntısı yaşayan Bilal Güneş, Batman'da gerçekleştirilen ameliyat ile sağlığına kavuştu.

İngiltere'de yaşayan kişi Batman'da

Gaziantepli olan ve 16 yıl önce çalışmak amacıyla gittiği İngiltere'nin Lincoln kentine yerleşen 36 yaşındaki Güneş, nefes almakta zorlandığı için doktora başvurdu. Yapılan tetkiklerde burnunda et parçası tespit edilen Güneş'e ameliyat olması gerektiği belirtildi.

Operasyon için Batman'a gelen Güneş, özel bir hastanede tetkiklerin yapılmasının ardından ameliyata alındı. Güneş, başarılı bir operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Güneş'in doktoru Behçet Tarlak, yaptığı açıklamada, Türkiye'de ameliyat olmayı tercih ettiği için hastaya teşekkür etti.

TÜRKİYE'DE ŞİFA BULDU

Tarlak, yaptıkları tetkiklerde Güneş'in burnunda kemik ve et parçaları bulunduğunu tespit ettiklerini ifade ederek, "Hastamız nefes alamama ve burun ağrısı şikayeti ile bize geldi. Hastamızı gereken tetkiklerin yaptıktan sonra ameliyata aldık. 1 saat süren ameliyatın ardından Güneş'in burnundaki et ve kemik parçalarını çıkarttık. Daha sonra da hastamızın burnuna estetik açıdan bir cerrahi işlem yapacağız." dedi.

Önceleri bu tür müdahaleler için İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlere gidildiğini dile getiren Tarlak, söz konusu ameliyatların artık Batman'da da yapıldığını aktardı.

Tarlak, Güneş'in İngiltere'den gelen ikinci hastaları olduğunu vurguladı.

Güneş ise sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, "Atatürk'ün, 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözünden hareketle Türkiye'ye gelip Batman'da ameliyat olma kararı aldım." ifadesini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi