İntikam, 2. bölüm fragmanı

Beren Saat’in merakla beklenen İntikam Dizisi’nin 1. Bölümü Kanal D ekranlarında Perşembe akşamı yayınlandı.

İntikam, 2. bölüm fragmanı

İntikam Dizisi Konfüçsüy’ün bu lafıyla başladı. Derin’in babasının intikamını almak için kurduğu sinsi planı yürürlüğe koymuştur.

Babasının can dostları tarafından yıllar önce nasıl bir kumpasa getirildiğini bilen Yağmur (Beren Saat) 18 yaşına kadar hapiste kalmış ve buluğ çağına erdikten sonra salıverilmiştir. Günahsız bir yavrunun babasının başına gelenler yüzünden hapis yatmasının acısı bir yana, babasının 25 yıla çarptırılması ve hapiste ölmesi Derin’i derinden etkilemektedir ve içinde intikam hissi uyandırmaktadır.

Hapisten çıktığında babasının yakın dostunun ona ulaştırdığı kutuda çıkan mektupta babası Derin’den kendisine yapılanları hoşgörmesini, affetmesini ve geçmişi silerek yaşamasını istemiştir. Oysa Derin babasını dinlemeyerek, temiz bir sayfa açmadan önce elini kirletmeyi seçmiştir.

Şaheste ve Haldun Bey’in başdüşmanları temsil ettiği intikam alınacakların listesi bir fotoğrafta saklıdır. Derin bu fotoğraftakilerden biri olan Leyla’yı Şahaste’nin kocasıyla aynı otelde gizlice kaçamak yakarken, çorbaya kattığı zehirle mide krampı geçirmesini sağlamış ve orda Leyla’nın karşısına çıkarak Haldun ambulansa bindirilince eşinize noldu, yardım edilecek bişe var mıdır diye sormuştur. Ve daha sonra Şaheste’nin yanında Leyla’ya otelde o gün eşinizin son durumu nasıl oldu deyince Şahaste bir dakikada Leyla’yı sıfıra indirmiş ve köşkünden güvenlikçilere kovdurmuştur. Derin gelip Leyla’nın resminin üzerine çarpıyı atmıştır.

Derin’in amacı aileye sızmaktır. Dizinin başlangıcında da bunu başardığını görmekteyiz.. Tam Nişan sırasında Şahaste’nin oğlunun rüzgar tarafından öldürüldüğü görülmektedir. Daha sonra dizinin bir sonraki sahnesi 4 ay öncesi diyerek devam etmektedir. İlginç bir başlangıçla İntikam Dizisi’nin izleyiden ve eleştirmenlerden tam not aldığı belirtiliyor.

İNTİKAM AB GRUBU’NDA BİRİNCİ OLDU

intikam dizisinin 1.bölüm reytingleri belli oldu.Dün akşam ekrana gelen dizi Total tüm kişilerde 2.sırada yer aldı. AB grubunda ise ilk sırada yer alarak ilk bölümde iyi sonuç aldı. Kanal D İntikam Dizisi’ni reklamsız ve aynı bölümü iki kez üst üste vererek izlenmesini sağladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz