İşte Benim Stilim'de elenen isim: Maria

TV8’in sevilen yarışma programı ‘İşte Benim Stilim’de 13 Mart günü Burcu Esmersoy’un konuk jüri olarak yer aldığı eleme gecesinde veda eden isim sürpriz isim oldu.

İşte Benim Stilim'de elenen isim: Maria

Ekranlarda ilgiyle takip edilen yarışma programı İşte Benim  Stilim’in eleme gecesi yine heyecan dolu ve sürprizlerle geçti. Bu hafta konuk jüri olarak Burcu Esmersoy’un katıldığı eleme gecesinde, İsmail YK da şarkılarıyla programa renk kattı. Eleme gecesinin bu haftaki konsepti ise ‘dans’ oldu.

Yarışmacı İlbilge’nin en yüksek puanı aldığı programda bir diğer sürpriz de ilk sezon yarışmacılarından Nur Bozar’ın düğün davetiyesi getirmesi oldu. Programda en düşük puanı alan isim ise Maria Surina oldu.

Jüriden en düşük puanı Maria Surina aldığı halde, yarışmacılar Çiğdem Çelik’in ismini önerdiler. İki isim arasında yaşanan oylamada Maria Surina elendi. Maria Surina’nın yarışmaya veda etmesine neden olan oylama ise şu şekilde gerçekleşti:

Burcu Esmersoy: Maria        

Nur Yerlitaş: Çiğdem

Kemal Doğulu: Maria

Uğurkan Erez: Çiğdem

Oylamada son söz İvana Sert’e düştü. İvana Sert de Maria’nın ismini verdi ve böylece İşte Benim Stilim’e veda eden yarışmacı Maria Surina oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz