Görüş Bildir

İzmir Aqua Fantasy 'Sıradışı Su Parkları' National Geographic'te!

National Geographic'e bağlı seyahat kanalı olan Travel Channel's, 19 Temmuz'daki 'Xtreme Waterparks-(Sıradışı Su Parkları)’ programında İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy Su Parkı'ndaki Super Combo kaydırağı ve bölgenin tanıtımına yer verecek.

İzmir Aqua Fantasy 'Sıradışı Su Parkları' National Geographic'te!

 

Aqua Fantasy Su Parkı Genel Müdürü Aşkın Altıparmak"Travel Channel's Xtreme Waterparks programı ekibi, geçen yıl tüm dünyada ilgi çeken su parklarında program çekimleri çerçevesinde geçen eylül ayında bizleri ziyaret etmişti. Özellikle son olarak ilave ettiğimiz ve misafirlerin büyük beğenisini kazanan 'Super Combo' kaydırağıyla çok ilgilendiklerini belirtmişlerdi.

TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLER

Profesyonel bir çekim ekibi, program yapımcıları 3 gün boyunca su parkımızı, Super Combo'yu ve çevredeki tarihi ve doğal güzellikleri çektikten sonra Türkiye'den direk Güney Afrika'ya başka bir su parkı çekimi için ayrıldılar.

19 TEMMUZ'DA YAYINLANACAK

Yaptıkları programda sadece Aqua Fantasy'i değil bölgeyi de tanıtan program 19 Temmuz'da yayınlanacak. Hem bölge, hem de Türkiye'nin 'Travel Channel' gibi dünyaca meşhur bu programında yer alması bizler için onur verici oldu" dedi. Altıparmak, programın kendilerini seçmesinde 3 yıl üstüste TUİ seyahat acentasının "Splash" oteller kategorisinde misafir memnuniyeti dünya birinciliği ödüllerinin katkısı büyük olduğunu da söyledi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi