KADEM sertifikası

Diyarbakır Sur Belediyesi Hasırlı Kadın Destek Merkezi (KADEM) kursiyerleri sertifikalarını aldı.

KADEM sertifikası

Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Sur Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, eskiden anneler, eşler ve kızların baba ya da eşlerinin haberi olmadan komşularına bile gidemediklerini belirtti.

Eski günleri geride bıraktıklarını, kadınların kurslara gidip aldıkları eğitimlerle bilinçlendiğini kaydeden Demirbaş, şöyle konuştu:

SERTİFİKA ALDILAR

''Çalışmalarınızın devamını getirin. Başınız dik olsun. Siz ne kadar güçlü olursanız, ne kadar bilgili olursanız o kadar ileride olursunuz. Bunun için de elimizden geleni yaparız. Ayrıca, bu çalışmalardaki desteklerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Eren'e teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın güçlü olması bizler için çok önemlidir.''

Sur Halk Eğitim Müdürü Özcan Eren ise Sur Belediyesi ile bu yıl eğitim ve öğretim döneminde KADEM ve Bağıvar Kadın Destek Merkezi'nde el sanatları ve giyim kurslarının yanı sıra bilgisayar ve ebru kursları açtıklarını belirterek, kursların açılmasında emeği geçen Demirbaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz