Kanadalı manken ve oyuncu çapkın Türk kocasından tazminat istiyor!

Gönlünü kaptırdığı Türk işadamı Aslan Özer ile evlenen Kanadalı manken ve oyuncu Lucia Özer, 4 yıl sonra, aldatıldığı gerekçesiyle 6.5 milyon lira tazminat istemiyle boşanma davası açtı. Mahkemede kocasının Avustralyalı başka bir kadınla daha evli olduğunu öğrenen Kanadalı manken, adeta yıkıldı. Mahkeme evliliği geçersiz sayınca Lucia, tazminat da alamadı.

Kanadalı manken ve oyuncu çapkın Türk kocasından tazminat istiyor!

KARİYERİNİ HİÇE SAYDI

Lucia Özer'in açtığı davanın dilekçesindeki iddialara göre, film gibi hikaye 6 yıl önce ABD'nin Los Angeles kentinde başladı. Lucia, gönlünü kaptırdığı Aslan Özer ile 4 yıl önce Los Angeles'ta evlendi. Çiftin evlilikleri Türkiye'de nüfusa tescil edildi. Lucia, 22 dalda ödüle aday gösterilen "Tron Legacy" adlı filmde bir karakteri canlandırıp 200 bin dolar ücret alacaktı. Ancak eşi yüzünden bu filmde oynayamayan Lucia, kariyeri açısından dönüm noktası olan birçok projeyi de geri çevirdi. Türkiye'ye dönen ve bir türlü düğün yapmayan çiftin arası gerildi. Otellerde göçebe hayatı yaşayan Lucia, Türkiye'de bir ajansla anlaştı. "Bir zamanlar Osmanlı Kıyam" adlı dizide rol aldı. Çift için sonun başlangıcı Lucia'nın kocasının açık unuttuğu bilgisayarını incelemesi oldu. İddiaya göre, kocasının kendisini eskort kadınlarla aldattığını öğrenen Kanadalı oyuncu, e-posta yazışmalarını da delil olarak gösterip 6.5 milyon liralık tazminat ve aylık 20 bin lira nafaka istemiyle boşanma davası açtı. Kariyeri boyunca "Smallville", "Battlestar Galactica", "The Guard", "National Lampoon" gibi yapımlarda yer alan Lucia, eşinin 5 lüks aracı, Artvin, Kemerburgaz ve Ortaköy'deki gayrimenkullerine ihtiyati tedbir konulmasını istedi.

EVLİLİĞİ GEÇERSİZ

Aslan Özer'in avukatı Şermin Akbulut, davacının iddialarının doğru olmadığını savundu. Akbulut, "Lucia Özer'le müvekkilim arasında geçerli bir evlilik sözleşmesi yok. Ayrıca davacı müvekkilime yalı veya bir ev alması, aksi halde çocuk yapmayacağını söylemiştir" dedi. Ancak Lucia asıl şoku mahkemede yaşadı. Mahkeme, çiftin 25 Nisan 2011'de evlendiğini, fakat bu evliliğin gerçekleştiği sırada Aslan Özer'in Avustralya uyruklu Roslyn Anne Millsteed ile evli olduğunu belirtti. Çiftin evliliğinin nüfusa tescili sırasında Beşiktaş Nüfus Müdürlüğü'nün ihbarı sonucu Artvin Asliye Hukuk Mahkemesi'nde iptal davası açıldığı bildirildi. Mahkeme, yasalara aykırı olan evliliklerden birinin iptalini kararlaştırdı. Evliliği geçersiz sayılan Lucia, tazminat da alamadı.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz