Karadayı 15. bölüm fragmanı

Mahir ve Feride açık açık itiraf edemeseler de yaşadıklarının ardından aslında ne kadar birbirlerini sevdiklerini biliyorlar. Yalnız Feride’nin öğrendiği Salih İpek olayı derinden acı almasına ve yaralanmasına sebep olmuştur.

Karadayı 15. bölüm fragmanı

Feride tehlikededir ve Mahir onu kurtarmak için tabi ki kolları sıvar. Her türlü tehlikeyi göze alır. Feride yaralanmıştır. Hastaneye götürür Ferideyi. Sonunda Feride’nin babası ile taşınmak zorunda kalmıştır. Ancak bu tanışma onun için bir çok düğümün çözülmesi anlamına gelecektir. Feride’nin babası ile hiç sıcak olmayan bir tanışma yaşanmıştır. Bu durumdan zararlı çıkan kim olacaktır? Feride yaşanan olayların ardından cevapsız kalan soruları Mahir’den öğrenmek ister. Cevapları kendi aramayada devam etmektedir. Yaşanan her olayın söylenen her sözün ardından Feride, maalesef Mahir’in kendine ne kadar çok yalan söylediğini anlar.

Diğer yandan tehlikede olan Mahir ise Yılan Berdan tarafından aranmaktadır. Bu iş için ise komiser yasin araya girer. Mahir’i boş fabrikaya çeker öldürün emri verir ancak işe yaramaz. Berdan bu kez ne yapacak? Mahir yine ölmemiştir ve bunun sonuçları ise Yasin komiserin işine yaramayacak ve foyası ortaya çıkacak. Berdan kafaya koymuştur, Mahir ölecektir.

Turgut ise Feride’yi Salih İpek’ten kurtarmanın yolunu aramaktadır. Ancak sonun geldiğini o da bilir. Adliye’de yaver kimdir? En çok merak edilen budur ve Salih İpek’in yaver ile ilgili merak ettiği ve bulma çabaları en çok Turgut’u sinir eder. Ve bunun için Salih’i yani Mahir Kara’yı tehdit etmeye başlar. Varlığını her daim hissettirir ancak Mahir Kara’yı henüz tanımamaktadır. Bakalım gelecek yeni bölümde neler yaşanacak? Feride Salih İpek’in kim olduğunu öğrenecek mi? Öğrenince neler yaşanacak? Hepsi Atv ekranlarında yayınlanacak 15. Yeni bölümde Karadayı’da…

Kaynak: Diyarbakır Söz