Kate Middleton 4’üncü varisi doğurdu

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın 6 saatlik doğumun ardından kız çocuğu dünyaya getirdiği açıklandı. 20 Nisan'dan sonra doğumunun gerçekleşmesi beklenen bebek, bu sabah saatlerinde dünyaya geldi.

Kate Middleton 4’üncü varisi doğurdu

Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doğumun sağlıklı bir şekilde gerçekleştiği ve doğum saatinin yerel saatle 08:34 (Türkiye saati ile 10:34) olduğu kayıtlara geçti. Tahtın dördüncü varisi olan bebeğin kilosu ise 3.71 kilogram olarak açıklandı.

Düşes'in yerel saatle 06:00'da St. Mary Hastanesi'ne otomobille götürüldüğü açıklanmıştı. Middleton'a Prens William da eşlik etti.

CAMERON’DAN GÜZEL DİLEKLER

İngiltere Başbakanı David Cameron, resmi Twitter adresinden doğumla ilgili, "Bugün ikinci çocuğunu dünyaya getirecek Cambridge Düşesi'ne en iyi dileklerimi sunuyorum. Tüm ülke iyi dileklerini sunuyor" diye yazdı.

İLK BEBEKLERİ 2013'TE DOĞMUŞTU!

Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ilk bebekleri 22 Temmuz 2013'te Londra'daki St. Mary's Hastanesi'nde dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti. Çift, 29 Nisan 2011'de Westminster Katedrali'nde görkemli bir törenle evlenmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz