Görüş Bildir

Kayyum öğrencileri ısıttı

İçişleri Bakanlığınca KHK gereği görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, bin öğrenciye giyim yardımı yaptı.

Kayyum öğrencileri ısıttı

- İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, bin öğrenciye giyim yardımında bulundu.

KHK gereği Silvan Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Murat Kütük, Silvan Ortaokulunda giyim yardımının yapılması amacıyla düzenlenen törende, çocukların daha sağlıklı güzel şartlarda okullarda eğitim görmesini istediklerini söyledi.

ÖĞRENCİLER SEVİNDİRİLDİ

Kütük, "Soğuk kış aylarından etkilenmemeleri için ihtiyacı olan ailelerimizin çocuklarına bu yardımı yaptık. Yaptığımız giyim eşyaları öğrencilerimize hayırlı olsun, güle güle kullansınlar." dedi.

Silvan Belediyesi tarafından Cumhuriyet, Çardak, Atatürk, Fevzi Çakmak, Mehmet Adil Kepolu, Milli Egemenlik, Vatan, Silvan, Selahaddin Eyyubi, Profilo Yüzüncü Yıl İlk ve Ortaokulu ile Ziya Gökalp İmam Hatip Ortaokulunda okuyan bin yoksul öğrenciye mont yardımı yapıldığı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi