Kendini iş yerinde asarak intihar etti

Siirt'te 50 yaşındaki bir esnaf, kendisini iş yerinin tavanına asarak intihar etti.

Kendini iş yerinde asarak intihar etti

Siirt'te araç kiralama işiyle uğraşan 50 yaşındaki bir esnaf, kendisini iş yerinin tavanına asarak intihar etti.

Olay, saat 17.00 sıralarında Termol Mahallesi Devlet Hastanesinin karşısında bulunan araç kiralama iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 50 yaşındaki Şevket Seyhan, kendisini tavana asarak intihar etti.

Görgü tanıklarından İsa Polat, intihar olayının, bir müşterinin Seyhan'a ait iş yerine girmesiyle fark edildiğini söyledi.

Polat, "Bir müşteri, esnaflarımızdan birinin dükkânına gireceğine yanlışlıkla Seyhan'ın iş yerine giriyor. Bir de bakıyor ki bir kişi kendini tavana asmış. O da hemen bize haber veriyor. Bizlere 'Komşunuz kendini asmış. Haberiniz yok mu?' dedi. Bunun üzerine hemen onun dükkânına koştuk ve baktık ki tavana asılı bir halde duruyor. Biz de hemen 112 acil servis ekipleri ve polise haber verdik." dedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Seyhan'ın hayatını kaybettiğini belirlediler. Seyhan'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Siirt Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Yakın akrabaları, kısa bir süre önce İstanbul'dan Siirt'e iş kurmak amacıyla gelen Seyhan'ın, evde yalnız yaşadığını belirttiler.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz