Görüş Bildir

Komedi Türkiye bu akşam karın ağrıtacak

Acun Ilıcalının kanalı TV8’de yayınlanan Türkiye’nin komedi oyuncularını arayan Komedi Türkiye yarışma programı bu akşam yine ekranlarımıza konuk olarak geliyor. Her hafta ünlü bir oyuncunun konuk olduğu Komedi Türkiye’nin bakın bu haftaki konuğu kim?

Komedi Türkiye bu akşam karın ağrıtacak

NAİF DURGUN

>Sunuculuğunu sarışın güzel Burcu Esmersoy’un üstlendiği ve jüri koltuğunda Gülse Birsel, Haluk Bilginer, Gani Müjde’nin oturduğu Türkiye’nin komedi oyuncularını aradığı yarışma programı Komedi Türkiye bu hafta da bomba gibi geliyor ve bu akşam görünüşe bakılırsa kahkaha tufanı kopartacak.

>KOMEDİ TÜRKİYE FRAGMANI İZLE

>TV8’de yarışma programları artmaya devam ederken, tutulup tutulmayacakları merak ediliyordu. Ancak görünen o ki yarışma programlarında Acun neyi seçip seçmeyeceğini çok iyi biliyor. Çünkü Komedi Türkiye yarışma programının şimdiden belirli bir hayran kitlesine ulaştığını söyleyebiliriz.

>Her hafta usta oyuncular eşliğinde tabiri caizse çırak komedi oyuncular performanslarını Gülse Birsel ve Gani Müjde’nin yazdığı skeçlerle sergilerken, bir de konuk oyuncu geliyor programa. Komedi Türkiye’nin bu haftaki konuk usta oyuncusu ise yine BKM oyuncularından Şahin Irmak.

>Komedi Türkiye yeni bölümüyle kahkaha tufanı estirecek.

Komedi Türkiye Fragmanı İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi