Görüş Bildir

KPSS Yetişme Telaşı Kazaya Yol Açtı: 9 Yaralı

Nevşehir ile Ürgüp İlçesi arasında yolcu taşıyan otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

KPSS Yetişme Telaşı Kazaya Yol Açtı: 9 Yaralı

Kaza, Nevşehir-Ürgüp karayolunun 17'nci kilometresi, Ortahisar Beldesi sınırları içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, Ürgüp İlçesi'nden Nevşehir’e nişanlısı Gülseren Apaydın'ı KPSS sınavına yetişmek amacıyla sürat yaptığı öne sürülen Oğuzhan Büyük yönetimindeki 50 AZ 523 plakalı otomobil, Nevşehir’den Ürgüp’e yolcu taşıyan Murat Olgun'un kullandığı 50 US 993 plakalı otobüs ile kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi ile yoldan çıkan otobüs karşı şeride geçerek şarampole yuvarlandı. Otomobilde de ağır hasar meydana geldi. Kaza sonrasında çevrede bulunan vatandaşlarında yardımıyla otomobilden çıkarılan 2, otobüsten çıkarılan 7yaralı, ambulanslarla Nevşehir’de bulunan devlet ve özel hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan 9 yaralıdan 2'sinin durumunun ağır olduğu, diğerlerinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle trafiğe kısmen kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi