Kur’an kursu mezuniyeti

Yenişehir İlçe Müftülüğü’ne bağlı Yaz Kur’an Kursu Kapanış programı düzenlendi. Kursa katılan öğrenci ve velilerin yoğunlukta olduğu etkinlik geçti.

Kur’an kursu mezuniyeti

DİYARBAKIR(SÖZ)- Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an kursunda okuyan öğrenciler için İlçe müftülüğü tarafından, “Yaz Kur’an kursu Kapanış” programı düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi konferans Salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftüsü yardımcısı Fatime Kartı, Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafii Bilik, öğrenciler ve veliler katıldı.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

Yaz Kur’an kursu öğrencisinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kapanış programında İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Velilere ve kursa katılan öğrencilere hitap ederek, İslam’i bilgiler aktardı.

Açış konuşması yapan Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafii Bilik, gayretlerinden dolayı başta Kur’an kursu öğreticilerine ve yazın bu sıcağında Camilerimizi ve Kur’an kurslarımızı dolduran çocuklara ve öğrencilere büyük emekleri olan velilere teşekkür etti. Bilik, bu organizasyonda emeği geçenlere de şükranlarını sundu.

Yaz Kuran kursu öğrencilerin çeşitli ekinlikleri ile devam eden program, bugüne kadar binlerce çocukla buluşan “Tarih Yazan Çocuklar” tarafından tiyatro gösterinde bulunuldu.

Yaz Kuran kursunda okuyan öğrenciler arasında dereceye giren öğrenilere verilen hediye ile program son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler