Görüş Bildir

Mehmet Ali Erbil'in "Genç kız ayağı sendromu"

İşte genç kız ayağı sendromuna yakalanan bir ünlü daha. Ekranların eskimeyen ve aranan yüzü, bir dönem Çarkıfelek efsanesiyle televizyon programlarına damga vuran Mehmet Ali Erbil de hastanelik oldu.

Mehmet Ali Erbil'in

 EMRE ATEŞ

>Ünlü ve yakışıklı sunucu, bir dönem efsane yarışmalar arasında yer alan Çarkıfelek’in de sunuculuğunu yapan ve her programı olay olan Mehmet Ali Erbil bu kez hastalığıyla gündeme geldi. Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in genç kız ayağı sendromuna yakalandığını bir başka televizyoncu Mesut Yar’dan öğrendik.

>Bu sabah saatlerinde Söylemezsem Olmaz programına bağlanan ünlü televizyoncu Mesut Yar, "Henüz bir teşhis konulmadı ve ihtimaller ikiye düştü. İhtimallerden birisi belli olur. Bir süre daha dinlenip devam edeceğiz yolumuza" diye konuştu..

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Mesut Yar Mehmet Ali Erbil ile hastanede karşılaştığını ifade ederken; “Enteresan hastalıklar var ve ben de şimdi duydum. Dün de Mehmet Ali Erbil buradaydı. Genç Kız Ayağı Sendromuna yakalandığını öğrendim. Adam sekerek yürüyordu, böyle değişik bir sendroma da ancak o yakalanabilirdi” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi