Görüş Bildir

MHP'li Tuna, annelere 50 bin çiçek hediye etti

Mersin'in merkez Toroslar İlçe Belediye Başkanı MHP'li Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle belediye fidanlığında yetiştirilen toplam 50 bin adet çiçeği annelere hediye etti.

MHP'li Tuna, annelere 50 bin çiçek hediye etti
Toroslar İlçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm resmi ve sosyal kurumlara çiçek gönderen Belediye Başkanı Hamit Tuna, öncelikle huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan kadınların tek tek elini öperek çiçek veren ve Anneler Günü'nü kutlayan Tuna daha sonra, Toroslar Belediyesi Mesleki Teknik Eğitim Kurslarında (TORTEK) eğitim gören kadınlara, 'Kültür Sanat Kaldırımı'nda bulunanlara ve belediye personeline fidanlıkta yetiştirilen 50 bin çiçeği dağıttı. Annelerin sadece özel günlerde değil, yılın her gününde hatırlanması gerektiğini vurgulayan Başkan Hamit Tuna, şöyle dedi:
"Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. 'Cennet Anaların ayakları altındadır' hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım."


Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi