Görüş Bildir

Minik Serçe'den Gazze duası

Sezen Aksu’nun ‘Selamlar Olsun’ adını taşıyan konserler dizisinin ilki, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde kalabalık bir dinleyici kitlesi ile gerçekleşti.

Minik Serçe'den Gazze duası

Konser boyunca 22 şarkı okuyan sanatçı, son günlerde yaşananlarla ilgili olarak mesajlar da verdi.‘Tükeneceğiz’ şarkısıyla açılışı yapan Aksu, “Bu şarkılar günümüzde öldürmeye devam eden acizliğe dua olarak gitsin. İnsan acı çeken bir hayvandır, çok acı çektik ve daha da çok çekeceğiz” dedi.

Aksu, “Ben sizi güldürmek için, eğlendirmek için buradayım. Acıya karşı Sezen merhemi, iğnesi de var; ‘Sezen misin iğnesi’” diyerek bulduğu çözümü söyledi.    

60 yaşına gelen Minik Serçe “Artık korkmaya başladım, o yüzden hakkınızı helal edin” diyerek sevenlerinden helallik istedi. Sanatçı, “Bu yaşa geldim ama  aynaya baktığımda korkuyor ve tiksiniyorum. Allah’tan oğlum Mithatcan benden tiksinmedi” diyerek tüm konukları güldürdü.

Sosyal medyayla arasının iyi olmadığını söyleyen Aksu sözlerine şöyle devam etti: “İnternette ‘bu gece gel canım, istersen yine git’ diyen Sezen Aksu’ya selamlar olsun” diye yazmışlar. Bu kuşağın bu hale gelmesindeki tek sorumlu benmişim sanki. Anacığım kuşak müsaitmiş, ben ne yapayım?”

Sanatçı, “Ben en çok babamdan çektim, şimdi bile İzmir’e gidince ‘Hava karardı sen neredesin?’ diyor. Sürekli evlenmek zorunda kaldım. Bu yüzden büyüdüğümü hissedemiyorum” sözleriyle sevenlerini gülümsetti.

Aksu ayrıca ‘Acı Biber’ adlı yeni şarkısını konserinde ilk kez dinleyenleriyle paylaştı. Şarkının nakarat bölümünde kararsız kaldığını belirten Aksu, seyircilerinden yardım isteyerek, gelen alkışlarla son halini oluşturdu. 

Kaynak: milliyet.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi