Murat Yıldırım: Dizi ile ilgili konuşmak erken

Televizyon ekranlarındaki dizilere her gün bir yenisi daha ekleniyor. İnsanlar artık hangi diziyi izleyeceğini şaşırıyor. İşte bir yeni dizi daha, henüz senaryosu belli değil ama başrol oyuncuları hazır. “Kocan Kadar Konuş” filminde Ezgi Mola ile birlikte başrol oynayarak biraz daha vitrine çıkan Murat Yıldırım ile Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı oynayacak.

Murat Yıldırım: Dizi ile ilgili konuşmak erken

NAİF DURGUN

>Son olarak “Kocan Kadar Konuş” sinema filminde başrol oynayan Murat Yıldırım’ın hayran kitlesi geniş. Hal böyle olunca ve oynadığı diziler de Arap kanallarında yayınlanınca yakışıklı oyuncunun Arap dünyasında da geniş bir hayran kitlesi var.

>İşte Murat Yıldırım MBC4 kanalına röportaj vererek soruları yanıtladı. Yakışıklı ve beyefendi oyuncu Murat Bey Eylül ayında yayına girmeye hazırlanan ve başrolünde parteri olarak Meryem Uzerli’nin yer alacağı dizi üzerine de açıklamalar yaptı.

>DHA’nın haberine göre; Murat Yıldırım dizi ile alakalı konuşmasının erken olabileceği düşüncesindeyken şu açıklamaları yaptı;

>“Dizi senaryosu hala yazılıyor, yazım aşamasında yani. Konuyla ilgili pek konuşmuyoruz şu aşamada. Komedi olmayacak, dram tadında”

Kaynak: Diyarbakır Söz