Görüş Bildir

'Mutlu oldunuz mu, yeğenim şehit oldu'

Şehit polis memuru Ali Rıza Güneş’in Almanya’da yaşayan halası Emine Güneş ve yeğeni Funda Mert, Kemer’de yemek yedikleri restoranda telefonla gelen acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Emine Güneş restoranda, ‘Yeğenim şehit düştü’ diye ağıt yakarken, durumu gören restoran sahibi, polise haber verdi.

'Mutlu oldunuz mu, yeğenim şehit oldu'

Hemen restorana gelen polis ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden ambulans talip etti. Fenalık geçiren Emine Güneş, sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirildi. Bu sırada Güneş, “Mutlu oldunuz mu, yeğenim şehit oldu, şehit verdik” diye feryat etti. Ambulansta müdahale edilen Emine Güneş, hastaneye gitmek istemeyince kaldığı otele götürüldü. Yeğeni Funda Mert ise polis aracıyla önce hastaneye daha sonra konakladığı otele götürüldü.                                             

BELEDİYE BAŞKANI MAKAM ARACINI TAHSİS ETTİ

Memleketleri Nevşehir’e gitmek için hazırlık yapan Emine Güneş ve Funda Mert’i Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül’ün danışmanı Zafer Ertürk, ziyaret etti. Aileye, ilçe dışında bulunan belediye başkanı adına başsağlığı dileyen Ertürk, Başkan Gül’ün kendilerine makam aracı ve şoförünü tahsis ettiğini belirtti. Emine Güneş ve Funda Mert, kendilerini biran olsun yalnız bırakmayan Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislere sarıldıktan sonra Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün makam aracıyla Nevşehir’e gitmek için yol çıktı. Polis ekipleri, Güneş ve yeğeninin bulunduğu araca, ilçe çıkışına kadar eşlik etti.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi