Nilgün Belgün: Erkeğin cinsel terbiye alması lazım

TV8’de yayınlanan Hülya Avşar programının dün akşamki konuğu Nilgün Belgün idi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir sürü teklif aldığını söyleyen güzel yıldız Nilgün Belgün Hanım ibret dolu açıklamalarda bulundu.

Nilgün Belgün: Erkeğin cinsel terbiye alması lazım

 >EMRE ATEŞ

>TV8’de dün akşam 23.15’te yayınlanmaya başlayan Hülya Avşar programının yani Hülya Avşar’ın konuğu ünlü tiyatrocu Nilgün Belgün oldu. Nilgün Belgün dobra dobra açıklamalarda bulunurken, kulağa küpe edilecek sözler söyleyerek ağızları açıkta bıraktı.

>ERKEĞİN CİNSEL TERBİYE ALMASI LAZIM

>Son zamanlarda yaşanan sapıkça olaylara değinen Nilgün Belgün, Erkeğin cinsel terbiye alması gerektiğini ifade ederek; “Cinselliğin tabu olduğu sürece, kadına karşı bu tür şeyler yaşanmaya devam edecek. Tamam Avrupa’da böyle şeyler az da olsa var ama burada çok fazla. Yani cinsellik ‘tu kaka’ bir şey değil. Kadın, bacaktan, göğüsten, dudaktan ibaret değil ki” diye konuştu.

>Hülya Avşar’la karşılıklı güzel bir sohbet gerçekleştiren tiyatro yıldızı Nilgün Belgün, tabi haklı olarak, Kadınların saygısızlaştırıldığını belirterek; “Bir kere kadınlar saygısızlaştırıldı, işte gündüz kuşağındaki yayınlanan izdivaç programları, moda programları da kadını saygısızlaştırıyor. Kadından bahsederken hürmet ederek konuşmak zorundasınız” ifadelerini kullandı.

>Nilgün Belgün, sözlerine şöyle devam etti;        

>“Bu tamamen ülkenin eğitimsizliğinden kaynaklanıyor. Kadınları aşağılar programlar, aşağılar sözlerden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Programlarda kadınlar aşağılanmasın. Kültür-Sanat programı da olsun sohbet programı da olsun, kaliteli programlar da olsun… Yani Yelpaze geniş olsun. Kadın kuşağında yayınlanan izdivaç programlarını da doğru bulmuyorum”

Kaynak: Diyarbakır Söz