"Nurgül Gayrimenkul zengini" haberleri de asparagas

Güzelliğiyle dillere destan olan Nurgül Yeşilçay haliyle magazin haberlerinin gündeminden de düşmüyor. Gün içinde neredeyse bütün magazin haberlerine konu olan Nurgül Yeşilçay’ın gayrimenkul zengini olduğu yönünde iddialar vardı. Güzel oyuncu bakın gayrimenkul zengini haberlerini nasıl yalanladı?

EMRE ATEŞ

>Gün içinde neredeyse bütün magazin haberlerine konu olan ve tık rekoru kıran haberlerde Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın gayrimenkul zengini olduğu yer alıyordu. Ancak gerçek hiç de öyle değilmiş.

>Şu sıralar Star TV’nin yeni fenomen dizisi olan Paramparça’da Erkan Petekkaya ile birlikte başrol paylaşan güzel ve seksi oyuncu Nurgül Yeşilçay o haberleri Instagram hesabından güzel bir fotoğrafını paylaşıp altına yazdığı yorumla çok kibar bir şekilde yalanlamış oldu.

>HA GAYRET

>Nurgül Yeşilçay; “Magazin haberlerine göre her hafta yeni ev alıyorum” diye yorum yazmıştı. Nurgül Yeşilçay devamında şöyle diyor;

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">“Allah söyletiyor. Valla 40 kere söylerseniz olacak. Az kaldı çocuklar. Allah bütün evsizlere ev, mutsuz olanlara mutluluk versin inşallah.”

Kaynak: Diyarbakır Söz