Nurgül Yeşilçay adeta çıldırdı!

29 Ağustos 2012 tarihinde kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği adamı öldürdükten sonra başını kesip köy meydanına atan Nevin Yıldırım'a müebbet hapis cezası verilmesi Nurgül Yeşilçay’ı da çileden çıkardı tıpkı tüm kadınları çileden çıkardığı gibi.

Nurgül Yeşilçay adeta çıldırdı!

 Ülkemizde her gün yeni bir tecavüz haberiyle karşılaşmak mümkün. Ancak ne var ki tecavüzcülere verilen cezalar tatmin edici değil. Bu da yetmezmiş gibi tecavüzcüsünü öldüren kadına müebbet hapis cezası verilmesi hiç de kabul edilir gibi değil.

>İşte kabul etmeyenlerden biri de güzelliğiyle dillere destan olan Nurgül Yeşilçay oldu. Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay sert bir açıklama yaptı.

Şu sıralar Paramparça dizisinde de rol alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay tepkisini Twitter'dan şu sözlerle dile getirdi:

>"Erkek tecavüz edip iyi hal indirimi alıyorsa ve kadınlar da tecavüzcüsünü öldürdüğünde ya hapishanede çürüyor ya da ölümü göze alıyorsa, eğer pozitif ayrımcılık yapacaksanız pembe otobüsle değil kadına böyle bir durumda müebbet vermeyerek yapsanıza şunu. Naapalım yani yollu mu olalım?!!!"

>Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ayrıca da 2013 senesinde 40 yaşındaki bir adamla evlendirildiği gece genital bölgesindeki iç kanama dolayısıyla ölen 8 yaşındaki Afganistanlı Rowan'ın fotoğrafını da yayınladı ve "Peki bu ve bunun gibi nice binlerce küçücük çocuğun sapıkça ölümünden bu zihniyet de sorumlu değil midir?" diye açıklama yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz