Görüş Bildir

Osman Çürümez'e üst üste iki şok: 'Çocuklar senden deği'

Böyle bir olay ne gördünüz, ne de duydunuz. Akıllara durgunluk veren ve tüylerinizi diken diken edecek bir haber. Hurdacılıkla geçimini sürdüren Osman Çürümez, 22 yıllık evliliğin sonrasında iki çocuğunun da aslında kendi çocuğu olmamasını öğrenince dünya başına yıkıldı. Bununla da bitmemişti çilesi, Osman Çürümez daha sonra tanıştığı ve nikahsız yaşadığı kadından da bir bebek sahibi olacakken, o çocuğunda kendisinin olmadığını öğrendi. Osman Çürümez aynı olayı 6 yıl arayla yaşadı.

Osman Çürümez'e üst üste iki şok: 'Çocuklar senden deği'

22 yıllık evliliğinin ardından iki çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince yıkılan Osman Çürümez'e ikinci şok... Çürümez'in, 3 yıl önce tanışıp nikâhsız birlikte yaşadığı kadından olan çocuğu da kendisinin çıkmadı

Türkiye, hurdacı Osman Çürümez ismini 6 yıl önce İzmir'den gelen ilginç bir haberle duydu. O zaman 15 ve 12 yaşlarında iki çocuğu olan Çürümez, aynı zamanda köylüsü olan 22 yıllık nikâhlı eşi Nimet Çürümez ile tartıştı.

'ÇOCUKLAR ENİŞTENDEN'                                                        

Tartışma kavgaya dönüşünce kadın, eşyalarını toplayıp çocuklarını da yanına alarak Ankara'daki ailesinin yanına döndü. Telefon açıp öfkeli eşini ikna etmeye çalışan Osman Çürümez, "Bari çocuklarımızı düşün. Ne olur geri dön" dedi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. Kadın, "O çocuklar senden değil zaten, eniştenden" deyince Çürümez'in başından adeta kaynar sular döküldü.

DNA TESTİ YAPTIRDI VE…

Kulaklarına inanamayan adam, hemen boşanma davası açtı. Ardından çocuklar için DNA testi yaptırdı. DNA raporları ile çocukların Çürümez'den olmadığı ortaya çıktı. Çürümez, yıllardır "evladım" diye bağrına bastığı iki çocuğu nüfusundan düşürdü. Kendisini aldattığı belgelenen kadına ise "hakaret" ve "ölümle tehdit" iddialarıyla dava açtı. Kadın, bin 800 lira para cezası ile 9 ay hapse mahkûm oldu. Cezaevine konuldu. Çürümez ayrıca eski eşi ve kendisini birlikte aldattığı ablasının eşi A.Y.'ye 200 bin lira tazminat istemiyle dava açtı.

3 AY PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

Yaşadığı şok nedeniyle psikolojisi bozulan ve 3 ay hastanede kalan Çürümez, 2012'de ise Denizli Otogarı'nda Naime G.'yle tanıştı. İlk eşinden 13 yaşında bir oğlu olan Naime G.'yle nikâhsız birliktelik kuran Çürümez, 2 yıl sonra baba olacağını öğrenince büyük sevinç yaşadı. Ancak sevinç kısa sürdü. Naime G., doğuma sayılı günler kala Çürümez'e hayatının ikinci şokunu yaşattı. Çocuğun, Çürümez'den değil Denizli'de tanıştığı M.Ç.'den olduğunu söyledi. Çılgına dönen Çürümez, kadını evden kovdu. Ayrıca, Naime G.'yi kendisine küfür ve hakaret edip tehditler savurduğu gerekçesiyle de savcılığa şikâyet etti.

6 YILDA İKİNCİ KEZ!

6 yılda ikinci kez dünyası yıkılan Çürümez, "Bu nasıl bir dünya. Aynı acıyı 6 yılda ikinci kez yaşadım. Bunlar kadın değil şeytan" diye isyan etti. Çürümez, evinden kovduğu kadının ilk evliliğinden olan çocuğuna ise sahip çıktı, "Kendi oğlu bile annesinin yanına gitmek istemiyor. Onu sokağa atamadım" dedi.

Kaynak: www.takvim.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi