Paramparça 19. Bölümde işler karışıyor

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden biri olan ve kısa sürede fenomen olabilen Paramparça dizisi 19. Bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Karşısında Karadayı dizisi gibi bir rakip olmasına rağmen reytinglerin zirvesindeki Paramparça’nın yeni bölümünde işler sarpa sarıyor.

Paramparça 19. Bölümde işler karışıyor

 Star TV’nin kısa sürede vazgeçilemeyecek derecede izlenen ve izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başaran, öyle ki insanlar reklamlarda bile kanal değiştirmiyor o dizi başlayınca. Paramparça. Evet Paramparça dizisi kısa sürede insanların gönlünde taht kurdu ve reytinglerin en tepesine tırmanmış durumda.

>Başrollerini güzel yıldız Nurgül Yeşilçay ile yakışıklı Diyarbakırlı oyuncu Erkan Petekkaya'nın paylatığı, her hafta ayrı bir heyecan, ayrı bir aksiyon, ayrı bir dramın yaşandığı dizide bu hafta da müthiş heyecan dizinin fanatiklerini bekliyor. Hazal çok tehlikeli bir oyunun peşindeyken, Ozan kaza geçiriyor. Tüm merak edilenlerin cevap bulacağı Paramparça bu akam Star TV’de ekranlarımızda olacak.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Paramparça 19. Bölüm Fragmanı İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler