Şafak Sezer yeni diziyle geliyor

Ekranların sevilen oyuncularından Şafak Sezer, 1.5 yıllık bir aranın ardından yepyeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Şafak Sezer yeni diziyle geliyor

Gezi olaylarına katılan Şafak Sezer bir anda kahraman ilan edilmişti. Ardından Gezi iyice karıştı ve ölümler yaşanmaya başladı. Başbakan Erdoğan'ın iftar davetine katılan Şafak Sezer, burada Başbakan Erdoğan ile görüştü. Şafak Sezer Gezi olaylarının ilk günlerinde meselenin ağaç olduğunu ama sonra durumun farklı noktalara kaydırıldığını söyledi.

Asla "Hükümet istifa" diye bağırmadığını söyleyen Şafak Sezer, Gezi'nin yönünün sonradan değiştiğini söyledi. Başbakan Erdoğan'ı sevdiğini söyleyen Şafak Sezer, kalabalığın içinde insanın kendini kahraman gibi hissettiğini söyledi.

Şafak Sezer'in 7 milyon liraya ev aldığı iddia ediliyordu. İddiaların sorulması üzerine Şafak Sezer güldü ve 7 milyona 30 tane villa alınabileceğini söyledi. Uzun süredir kimsenin kendisine iş vermediğini söyleyen Şafak Sezer 1,5 yıldır işsiz. Şafak Sezer önümüzdeki günlerde yeni bir diziyle ekranlara döneceğini açıkladı. Malatyalı bir çiğköfteciyi canlandıracak olan Şafak Sezer, Ağustos'ta ekranlarda olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz