Sare Davutoğlu, Amcasının Cenazesi İçin Eskişehir'deydi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun 85 yaşında vefat eden amcası Salih Özgür, Eskişehir'de toprağa verildi. Sare Davutoğlu da cenaze için Eskişehir'e geldi.

Sare Davutoğlu, Amcasının Cenazesi İçin Eskişehir'deydi!

Sare Davutoğlu'nun Eskişehir'de oturan amcası mobilyacı Salih Özgür rahatsızlığı nedeniyle dün sabah yaşamını yitirdi. Sare Davutoğlu, amcasının cenazesi için bugün karayoluyla İstanbul'dan Eskişehir'e geldi. Davutoğlu'nu ölen amcasının oturduğu Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi'ndeki Örücüoğlu Apartmanı önünde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna, babası Hulusi Miske ile yakınları karşıladı. Sare Davutoğlu, ölen amcasıyla ayrı soyadı taşıyan babası Hulusi Miske'nin elini öptü. Baba-kız bir süre birbirine sarıldı.
Sare Davutoğlu daha sonra Örücüoğlu Apartmanı'nındaki amcasının evine gitti. Davutoğlu'nun ölen amcası Salih Özgür için Kurtuluş Mahallesi'nde, yapımında katkıda bulunduğu belirtilen Tabakhane Mobilyacılar Camisi'nde tören düzenlendi. Törene Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti Milletvekili Salih Koca, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Adar, Sare Davutoğlu'nun babası Hulusi Miske, oğlu Mehmet Davutoğlu ile çok sayıda kişi katıldı. Öğle Vvakti kılınan cenaze namazından sonra Salih Özgür Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
CAMİYE VE MEZARLIĞA GİTMEDİ
Camideki cenaze törenine katılmayan ve mezarlığa gitmeyen Sare Davutoğlu, yazar Şahver Çelikoğlu'nu Atatürk Bulvarı'ndaki evinde ziyaret etti. Davutoğlu buradan ölen amcasının Hamamyolu Caddesi'ndeki evine döndü.
DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler