Görüş Bildir

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'dan yaşlı ve hastalara ziyaret

Sason Belediye Başkanı Uçar, yaşlı ve hastaları ev ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'dan yaşlı ve hastalara ziyaret

Tekin ve Özcan ailelerini ziyaret eden Uçar, burada yaptığı açıklamada, amaçlarının, rahatsızlıkları nedeniyle gününü evinde geçiren hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, her konuda ve her sıkıntılarında yanlarında olduklarını belirtmek olduğunu söyledi.

YAŞLI VE HASTA

Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşma, onları önemsediklerini ve unutmadıklarını gösterme adına bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Uçar,

"Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Biz, büyüklerimizden hasta olanı ziyaret etmek gerektiğini öğrendik. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler, bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biridir. Bizi bir yapıp kaynaşmamızı sağlar. İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerimiz periyodik olarak devam edecek."

Tekin ve Özcan aileleri, kendilerini evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Uçar’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi