Seda Sayan'a da hapis şoku!

Son zamanlarda ünlülere açılan davaları takip edemez olduk. Gün geçmiyor ki bir ünlüye daha hapis istenmesin. Bu kez şu sıralar Evleneceksen Gel programının sunuculuğunu yapan ünlü ve güzel şarkıcı Seda Sayan 5 yıl hapis istemiyle karşı karşıya. Neden mi?

Seda Sayan'a da hapis şoku!

 Ünlü şarkıcı, Evleneceksen Gel programının sunucusu Seda Sayan, yaklaşık üç yıl önce İstanbu Beyoğlu’nda aldığı cafe yüzünden mahkemelik oldu. Seda Sayan ve dava konusu cafede kiracı ve işletmeci olarak çalışan 3 kişi hakkında Sit alanı içerisinde yer aldığı anlaşılan gayrmenkul üzerinde yapılan değişiklikle “Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu”na muhalefet etmek suçunda 2’şer yıldan 5’er yıla kadar hapis istemiyle dava açılması kararlaştırıldı.

>İddianameye göre ünlü şarkıcı Seda Sayan, Özlem Özgür Bükülmez, Senem Cimilli Gürler ve Rıdvan Beşer “ŞÜPHELİ” sıfatında. İddianameyi ise Cumhuriyet Savcılarından Onur Ekinci hazırladı. Beyoğlu’ndaki 134 pafta 39 ada ve 39 parselinde bulunan cafenin sahibi olan Seda Sayan ve diğer şüphelilerin de kiracı ve işletmeci oldukları belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz