Seda Üren bakın nasıl kilo vermiş?

Ünlü ve güzel şarkıcı Seda Üren 2014 Kasım ayında "Hoşgeldin benim cennet kokulu yavrum..." diye seslendiği oğlu Nefes Kaan’ı dünyaya getirmişti. İlk kez annelik duygusuna nail olan güzel şarkıcı hamilelik döneminde epeyce kilo vermiş. Peki, bakın Seda Üren nasıl kilo vermiş?

Seda Üren bakın nasıl kilo vermiş?

 >EMRE ATEŞ

>2014 Kasım ayında ilk kez anne olma şerefine nail olan güzel ve ünlü şarkıcı Seda Üren, hamilelik dönemi boyunca almış olduğu 14 kilonun 12 kilosunu çok kısa bir süreç içerisinde vermiş oldu. Oğlu Nefes Kaan daha doğmadan “Hoş geldin benim cennet kokulu yavrum…” diye Instagram’dan paylaşım yapan Seda Üren doğum sonrası süreci Bugün’e anlattı.

>EMZİREREK KİLO VERMİŞ        

>Ünlü Şarkıcı Seda Üren, kilo vermek için rejim yapmayı bırakın bilakis beslenme öğünlerine gece öğününü bile eklediğini belirterek; “Bebeğimi emzirerek doğum öncesinde aldığım 14 kilonun 12’sini tam 3 ayda verdim. Anne adaylarına da bebeklerini emzirmelerini şiddetle tavsiye ediyorum” diye konuştu.

>Ünlü şarkıcı anneliği çok sevmiş olacak ki ikinci çocuğu da istiyor. Seda Üren oğlu Nefes ile hayata yepyeni bir sayfa açtığını belirterek, “Allah’a çok şükürler olsun, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etti. Aynı dileklerim tüm anne olmayı bekleyenler için de geçerli” sözlerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz