Görüş Bildir

Sibel Kekilli şoke etti! Türkler beni....

Seksi ve çekici yıldız Sibel Kekilli’den akıllara durgunluk verecek açıklamalar geldi. Bir zamanlar Türkiye’deki neredeyse her gencin izlediği ve aşığı olduğu Game Of Thrones dizisinde rol alan Kekilli diziye veda etti. Sibel Kekilli bir programa katılmıştı ve o programda “Türkler beni sevmiyor çünkü….” Dedi. Peki Sibel Kekilli ne demiş olabilir sizce?

Sibel Kekilli şoke etti! Türkler beni....

 Türkiye’de her gencin izlediği ve aşığı oldu Gam Of Thrones Dizisinde Shae karakterine hayat veren seksi ve çekici yıldız Sibel Kekilli katılmış olduğu bir programda ilginç açıklamalar yaptı ve dedi ki: “Türkler beni sevmiyor çünkü oynadığım karakterler onları kötülemekte”

Sibel Kekilli Gam Of Thrones dizisine 4. Sezonunda veda etti. Dizinin senaristi ile Meksika’da buluşan Kekilli Arte kanalı için bir çekim gerçekleştirdi.

Programda Türk müziğini, yemeklerini ve kültürünü sevdiğini ifade eden seksi yıldız Kekilli, “Duvara Karşı” filminde hayat verdiğim karakterler Türkleri kötü olarak gösteriyor” ifadelerini kullandı.line-height:115%; font-family

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi