Sibel Pamuk 760 horoz kesip elbise yaptı

Türk Halk Müziği sanatçısı olan Sibel Pamuk tam 760 adet horozu yolup kendine elbise yapmış. Demek ki insan dikkat çekmek için her şeyi yapabilir yorumunu yapsak, yersiz olmayacak. Hayvan hakları savunuculuğu yapmak elbette bize düşmeyebilir, bu işin üstatları var ancak Sibel Pamuk 760 horozun kesimini abartacak bir şey yok diyor.

Sibel Pamuk 760 horoz kesip elbise yaptı

 Yeni çıkaracağı albüm için güzelleşmeye çalışan ve dikkat çekmek için böyle bir elbise tasarlandığı düşünülen Türk Halk Müziği Sanatçısı Sibel Pamuk, akıllara durgunluk verecek cinsten bir harekete imza atmış oldu. Sibel Pamuk güya 760 horozu yoldurup, elbise yaptırmış kesilen horozları da ihtiyacı olan ailelere dağıtmış.

>Ne diyelim herhalde ülkede hiçbir modacı kalmamış, hiç elbise kalmamış olsa gerek ki Sibel Pamuk böyle bir şey yapmış. İnsan sırf albüm kapağı kostümü için 760 tane horoz kestirir mi?

>İki yıllık çalışma neticesinde “Ayna” adlı albümünü piyasaya süren şarkıcı, By Coşar ile hazırlanmış özel kostümlerle (!) poz vermiş.

>Ünlü sanatçı bu elbise hakkında da “Sonuçta bu elbisem için horoz kesildi evet ama kesilen horozları ihtiyacı olan ailelere de dağıttık. Zaten beslenmek için kesiliyorlar. Hayvan severler bana boşuna kızmasın. Negatif bir şey olsa ben de kabul etmezdim” ifadelerini kullandı.

>KİMDİR SİBEL PAMUK                                                                 

>1982 yılında Sivas ilinde doğan Pamuk, daha sonra ailesi ile birlikte Almanya Frankfurt şehrine yerleşmiş ve eğitim hayatını burada tamamlamıştır. 1989 yılında profesyonel olarak yaptığı Kick Box ile turnuvalara katılmış ve çeşitli dereceler elde etmiştir. Amatör olarak tiyatroculuk da yapan Pamuk, çeşitli müzikallerde rol almıştır. 1994 yılında ise arkadaşları ile birlikte Almanya ülkesinde Grup İnisiyatif isimli bir müzik grubu kurmuş ve bu grubun solistliğini yapmıştır. 17-18 yaşında Türkiye'ye tekrar dönen sanatçı Arif Sağ'a ait müzik okulunda müzik eğitimi alan Pamuk, ilk albümü "Al Yazmalım"'ı 2000 yılında çıkarmıştır. Pamuk, halen konserler ile sanat yaşamını devam ettirmektedir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler