Tarkan: Ben de sizin gibi sokakta yürümek istiyorum

Yurt dışına yerleşeceği iddia edilen megastar Tarkan, hakkında çıkan bu haberleri yalanlayarak "Nasıl buralardan vazgeçebilirim ki" dedi.

Tarkan: Ben de sizin gibi sokakta yürümek istiyorum

Son zamanlarda Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşeceği konuşulan ünlü yıldız Tarkan, bu konuda çıkan haberlere üzüldüğünü belirterek, "Bu tarz haberleri gazetelerden okuduğumda çok üzülüyorum. Ülkemi çok seviyorum. Nasıl buralardan vazgeçebilirim ki…” dedi.

Sözcü’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre Tarkan “Sık sık yurt dışına çıkmak bana iyi geliyor yoksa kafayı yerim” diyerek, şunları söyledi:

“Çünkü sokakta yürümek bile zorlaştı benim için. Bundan dolayı dert yanmıyorum tabi ama popüler birisiniz sonuçta. Ben de sizin gibi sokakta yürümek istiyorum. Gerçekten sokakta gönül rahatlığınca yürümeyi çok özledim. O yüzden yurt dışına çıkıyorum sık sık. Nerede daha özgürsem, nerede daha özgür dolaşabiliyorsam oralara gitmeyi tercih ediyorum. Benim zaten bir ayağım yurt dışında, temelli olarak Almanya’ya veya herhangi bir yere yerleşmem ise söz konusu dahi olamaz”

Kaynak: Diyarbakır Söz