Görüş Bildir

Tekne turları başladı

Ahlat'ta yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte büyük ilgi gösteren yerli ve yabancı turistler için Van Gölü'nde tekne turları düzenleniyor.

Tekne turları başladı

Bitlis'in Ahlat ilçesi tarihi güzellikleri kadar doğal güzellikleriyle de görenleri büyülüyor. Her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin geldiği ilçede esnaf da bu güzellikleri en iyi şekilde tanıtmanın çabası içine girdi. Düzenlenen tekne turları ile Van Gölü'nün güzelliklerini yerli ve yabancı turistlere gösterilmeye çalışanlardan biri olan Kıyasettin Biçer isimli işletmeci, özellikle hafta sonları gezi teknesiyle tur atmak için çok sayıda vatandaşın geldiğini belirtti.

TEKNE TURLARI

Ahlat'a ilk defa kendilerinin bu amaçla tekne getirdiklerini anlatan Biçer, "Daha yeni olmamıza rağmen Ahlat halkı desteklerini hiç esirgemeden her zaman yardımcı oldu. Bizler de uygun fiyatlar ile vatandaşlarımızın geziye katılmalarına yardımcı oluyoruz. Tabi yaz sezonu ile birlikte gezi teknesine çok talep var. Özellikle hafta sonları daha bir yoğun oluyor. Ayrıca düğün ve sünnet gibi özel günlerde de vatandaşlara tekneyi kiralıyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi