Temizlik seferberliği

Yenişehir Belediyesi Minik Örencilerle Temizlik Kampanyası Başlattı

Temizlik seferberliği

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkanlığı, Turgut Özal İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte 'Daha temiz bir çevre için el ele' sloganıyla temizlik kampanyası başlattı.

ÖĞRENCİLERİN TEMİZLİĞİ

Kampanyaya Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Turgut Özal İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenler katıldı. Ben-u Sen semtinde yürüyüş yaparak halkı temizlik kampanyasına dahil etmeye çalışan minik öğrenciler, 'Çevreyi hor gören geleceği zor görür, çöp atmayalım huzurlu olalım, çevremiz aynamızdır' yazılı dövizler taşıdı.

ŞEHİTLİK BÖLGESİNDE

Ellerine eldiven takarak etrafta bulunan çöpleri toplayan öğrencilere Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu da eşlik etti. Kurbanoğlu, Ben-u Sen'in tarihi bir yer olduğuna dikkat çekerek, "Çocuklarımıza, geleceğimize daha düzgün bir çevre, daha sağlıklı bir ortam sunmak için yerel yönetimler olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. Ancak halkımızın da bu konuda duyarlı davranarak bize destek olması gerekmektedir" dedi. Yenişehir Belediyesi'nin temizlik araçları da Ben-u Sen'deki caddeleri yıkayarak kampanyaya destek verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz