Görüş Bildir

Terör aynı aileden 5 can aldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde polis servis aracına PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda anne, iki kızı ve iki torunu hayatını kaybetti.

Terör aynı aileden 5 can aldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler, aynı aileden 5 kişinin ölümüne neden oldu.

Merkez Sur ilçesinde On Gözlü Köprü mevkisinde çevik kuvvet polislerini taşıyan araca PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda, anne, iki kızı ve iki torunu hayatını kaybetti.

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde yapılan otopside hayatını kaybeden annenin Behiye Yıldırım (52), kızları Derya Yıldırım (23) ve Demet Yıldırım Aydın (31) ile onun çocukları Oğuz Kaan (8) ve Ceylinaz (3) olduğu belirlendi.

Behiye Yıldırım'ın saldırıda ağır yaralanan eşi Necati Yıldırım ve damadı Muhammed Aydın'ın aynı hastanede tedavisi sürüyor.

Demet ve eşi Muhammed Aydın'ın çocukları Oğuz Kaan ve Ceylinaz ile Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşadığı, anne ve babalarını ziyaret etmek amacıyla Diyarbakır'a geldikleri, Yıldırım ailesinin de misafirlerini gezdirmek için On Gözlü Köprü mevkisinde bulunduğu öğrenildi.

Demet Yıldırım Aydın ile çocukları Oğuz Kaan ve Ceylinaz'ın cenazesinin Gebze'de, Behiye Yıldırım ve kızı Derya'nın cenazesinin ise Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Ortayazı köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün polis servis aracına PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, patlamada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5'i polis 12 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi