Görüş Bildir

Tiyatro kulübü tebessüm etti

Dicle Üniversitesi Tiyatro Kulübünden Murat Fidan’ın yönettiği ve tiyatro kursiyerlerin oynadığı ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ ile ‘Hansel ve Gretel’ adlı müzikli çocuk oyunu büyük beğeni topladı.

Tiyatro kulübü tebessüm etti

Dicle Üniversitesi SKS daire başkanlığı, Sur Kaymakamlığı, Sur Halk Eğitim Merkezi ve Dicle Üniversitesi Tiyatro Kulübü işbirliği ile Diyarbakır Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrencilere yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

Tiyatro gösterisinde, "Kırmızı Başlıklı Kız" ile "Hansel ve Gretel" adlı müzikli çocuk oyunları sahnelendi. Oyyun büyük beğeni topladı. Tiyatro Kulübü öğrencisi Muhammed Akkurt, bu gibi projelerle yetiştirme yurtlarında kalan kardeşlerini mutlu edecek etkinlikler üretmeye çalıştıklarını söyledi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Arkadaşları ile birlikte burada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Akkurt, çocukların gözlerindeki mutluluğu, ışığı, heyecanı yakından görmenin kendilerine bundan sonraki projeler için cesaret verdiğini söyledi.  Oyun sonrası tiyatro oyuncuları ve palyaçolar, çocuklarla bahçede top oynayıp eğlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi