Görüş Bildir

Tokat'ta CHP'liler Kılıçdaroğlu'na mermi atılmasına tepki gösterdi

Tokat'ta CHP üyesi bir grup, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde mermi atılması olayına tepki gösterdi.

Tokat'ta CHP'liler Kılıçdaroğlu'na mermi atılmasına tepki gösterdi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Fatih Camii'nde katıldığı şehit cenazesinde mermi atılarak protesto edilmesi Tokat'ta tepkiyle karşılandı. Yaklaşık 100 CHP'li parti binası önünde bir araya geldi. 'Seninleyiz Kılıçdaroğlu' pankartı açan CHP'liler, "Faşizme karşı omuz omuza" sloganı attı. Grup adına açıklamayı İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu yaptı.
"GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"
Kocaoğlu, katıldığı şehit cenazesinde Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun ayağına mermi bırakıldığını söyleyerek, "Son günlerde şehit cenazelerinde yaşanan bu olayların ellerinde medya gücüyle sorumlusu CHP'ymiş gibi Genel Başkanımıza karşı edepsizce provokasyonlar düzenlenmektedir. Bizler Habur'da teröristleri davul ve zurnalarla karşılayanları, Oslo'da PKK ile görüşenleri, çadır mahkemesi kurup teröristleri aklayanların kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Açılım süreci denilen ihanet sürecinde PKK'nın dağ kadroları bugün şehir merkezlerimizde konuşlanmış durumdadır. Bu süreç içerisinde valilere göz yumun, askerlere müdahale etmeyin emrini verenlerin de kimler olduğunu biliyoruz. 13 yıllık AK Parti hükümeti Cumhuriyet tarihinin en kanlı hükümeti haline gelmiştir. PKK ile aynı masada oturup pazarlık yapanlar bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ni PKK ile aynı kefeye koymaya kalkmışlardır. CHP bu ülkenin kurucu partisidir, Türkiye'nin sigortasıdır. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere asla geçit vermeyecektir. Genel Başkanımıza bu çirkin hareketi yapan ve yaptıranlara meydan okuyoruz. Genel Başkanımıza bu çirkin hakareti yapanları kınıyor, genel başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" dedi. 
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi