Tolgahan ve Selen aşkı sona erdi

Lale Devri dizisinin bitmesiyle Amerika’ya giderek İngilizcesini geliştirmek isteyen Tolgahan Sayışman, geçirdiği trafik kazası, dört yıldır birlikte olduğu Selen Soyder ile olan ilişkisinin bitmesine neden oldu.

Tolgahan ve Selen aşkı sona erdi

Beraber oynadıkları Lale Devri dizisinde birbirlerine aşık olan Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman’ın birliktelikleri bitti. Selen Soyder facebook hesabından yaptığı açıklamayla 'Arkadaşlar tek sosyal medya hesabım gizli olduğu için ve sizler burayı takip ettiğiniz için buraya yazmayı uygun gördüm. Tolgahan Sayışman'la olan ilişkimiz kaza haberinden sonra sona ermiştir. Birlikte değiliz ve lütfen beni Sayışman'a ait olan fotoğraflara etiketlemeyin. Hepinizin bu sürece saygı duymanızı bekliyorum. Hepinizi sevgilerimle Selen Soyder.' Dedi.

Ayrılığın sebebinin Sayışman’ın Amerika’da geçirdiği trafik kazasında yanında başka bir bayanın olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Sayışman yanındaki bayanın kız kardeşinin arkadaşı olduğunu söylemiş ve aldatma gibi bir olayın olmadığını iddia etmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler