Trafik canavarı mesaide! Öğrenci servisi takla attı, 16 yaralı

Trafik canavarı rahat durmuyor. Bu kez öğrenci servisi… Kahramanmaraş’ta öğrenci servisi bir arabayla çarpıştı. 3 kişi ağır olmak üzere tam 16 kişi yaralandı. Kaza bu sabah yaşandı. İşte ayrıntılar…

Trafik canavarı mesaide! Öğrenci servisi takla attı, 16 yaralı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde öğrenci servisiyle arabanın çarpışması sonucunda 3’ü ağır olmak üzere tam 16 kişi yaralandı.

ÇARPIŞTILAR: 16  YARALI

İHA’nın haberine göre; Bu sabah saat 07.40 sularında yaşanan trafik kazasında Karagöz köyünden ilçedeki çeşitli okullara öğrenci taşıyan Hayati Özdemir’in kullandığı minibüs, ilçe merkezine giriş yaptığı esnada sürücüsü henüz bilinmeyen araba ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda takla atan minibüsteki sürücü ile beraber tam 16 öğrenci yaralandı.

TRAFİK CANAVARI MESAİDE!

Trafik canavarı mesaisine erken başlamıştı. Meydana gelen bu trafik kazasından sonra olay yerine çok sayıda ambulans gönderilirken, araçlarda yangın çıkma ihtimaline karşı da Afşin Belediyesi itfaiye ekipleri de önlem almak zorunda kaldı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte servis altında kalan yaralılar, bir iş yerine ait iş makinesinin servis aracını kaldırmasıyla ancak çıkartılabilindi. Yaralılar Afşin ve Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yaralılardan durumu ağır olan 3 öğrenci Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Hastanesi’ne nakledildi.

İŞTE YARALILARIN KİMLİKLERİ

Servis şoförü Hayati Özdemir ile beraber yaşları 14-15 arasındaki isimleri belirlenen yaralılar ise şöyle:

Ebubekir Ural, Gülkız Tecir, Mehmet Ali Görür, Ayfer Aydoğan, Şengül Aydoğan, Yusuf Aydoğan, Kadriye Ceyhun, Nazlıcan Ceyhun, Büşra Özdemir, Ebru Gülmez, Nurkız Işık… Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz