Görüş Bildir

Uyanık kadın 35 Suriyeli'ye döner ısmarladı, ama para vermedi!

Taksim’de öğle saatlerinde inanılmaz bir olay meydana geldi. Dönercilerin yanında dilenen Suriyeli çocukları gören bir kadın, dükkana girerek tüm Suriyeli çocuklara döner ve ayran vermesini söyledi. İşyeri çalışanı Cengiz Aydoğan, 35 et-tavuk döner ve ayranı hazırladı. Suriyeliler döneri yedikten sonra işyeri çalışanı, kadının uyanıklık yaptığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.

Uyanık kadın 35 Suriyeli'ye döner ısmarladı, ama para vermedi!

“ÜZERİMDE EURO VAR BOZDURUP GELECEĞİM”

Dönerleri dağıtmasını söyleyen kadın, üzerinde sadece Euro olduğunu, dövizi Türk Lirası'na çevirdikten sonra geleceğini belirtti. Tüm dönerleri veren işyeri sahibi, ayranları da ikram ettikten sonra kadını beklemeye başladı. Saatler geçmesine rağmen kadın bir daha gelmedi.

275 TL TUTUYORDU!                                                           

İşyerinde çalışan Cengiz Aydoğan, kadının işyerine gelerek Suriyeli çocuklara döner sipariş verdiğini belirtti. Çalışanların 10’u et 25’i tavuk döner olmak üzere toplam 35 döner dağıttığını söyleyen Aydoğan, “Suriyeli çocuklara verdiklerimiz toplam 275 TL tutuyor. Üzerinde 200 Euro olduğunu Türk Lirası’na çevirip geleceğini söyledi. Fakat gelmedi.” dedi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi