Vali Toprak, Yıldızhan'ın mevlidinde

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Elazığ'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Abdüllatif Yavuz için verilen mevlide katıldı.

Vali Toprak, Yıldızhan'ın mevlidinde

DİYARBAKIR -Elazığ'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Abdüllatif Yavuz’un mevlit yemeğine Vali Mustafa Toprak’ın yanı sıra Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Toprak, okunan mevlidin ardından Yavuz'un ailesine metanet dileklerini iletti. Mevlit alanından ayrılan Vali Toprak, Ergani Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne geçerek okul müdürü ve yetkililerden bilgi aldıktan sonra bir süre öğrenciler ile sohbet etti.

EĞİL’DE İNCELEME TURU

Ergani ilçesinden ayrılan Vali Toprak birtakım incelemelerde bulunmak üzere Eğil ilçesine geçti. İlçe girişinde Kaymakam Taner Bircan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdüllatif Umut tarafından karşılanan Vali Toprak, ilk olarak TOKİ tarafından 59 dönüm arazi üzerine yapılacak olan toplu konut inşaatını inceledi. Daha sonra peygamber kabirlerine giden yeni stabilize yol çalışmasını ve peygamber kabirlerini inceleyen Vali Toprak, çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Bircan'dan bilgi aldı.

Vali Toprak Eğil ilçesine yeni bir Anadolu Lisesi ile futbol sahası yapılması için yer konusunu belirlemek üzere çalışmaya başladıklarını, İlçe Kaymakamı Bircan'ın önerdiği yerler üzerindeki çalışmaların, yakında sonuçlanacağını ifade etti. Toprak, Eğil’deki inceleme ve temasların ardından akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler